pirmdiena, 2021. gada 6. decembris

Ķirbju kēkss no Brendas

Sastāvdaļas: 340 g ķirbja biezeņa (sacepts cepeškrāsnī) 250 g miltu 100 g brūnā cukura 2 olas 50 g eļļas 3 tējkar. cepamā pulvera 2 tējkar. kanēļa 1/2 tējkar. muskatrieksta 1/2 tējkar. ingvera pulvera (vai pusīkšķa svaigs rīvēts ingvers) 1/2 tējkar. krustnagliņu 1/2 tējkar. karadmona 1/2 tējkar. sāls Pārkaisīšanai baltās cukura pērlītes (obligāti!) Gatavošana Visu sastrādā vijīgā masā. Ietauko kēksa formu, lej mīklu iekšā, pārkaisa ar cukura pērlītēm un cep krāsnī 50 minūtes. Ja elektriskā, tad 180 grādos, ja malkas krāsns, tad pēc sajūtā, vidējā ugunī).

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru